shadow

Njoftim për medie

 • 01 dhjetor 2016

  Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës, znj. Arta Rama-Hajrizi, priti në takim njohës Përfaqësuesen e Posaçme të BE-së... më shumë

 • 29 nëntor 2016

  Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës, znj. Arta Rama-Hajrizi, e shoqëruar nga zëvendëskryetari i Gjykatës, z. Ivan... më shumë

 • 09 nëntor 2016

  Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës, znj. Arta Rama-Hajrizi, priti në takim shefin e ri të Organizatës për Siguri dhe... më shumë

 • 09 nëntor 2016

  Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës, znj. Arta Rama-Hajrizi, priti në takim, të mërkurën, më 9 nëntor 2016, një... më shumë

 • 02 nëntor 2016

  Gjykata Kushtetuese e Republikës së Kosovës, në bashkëpunim me Projektin për reformë ligjore të Agjencisë gjermane për bashkëpunim... më shumë

 • 27 tetor 2016

  Me rastin e shënimit të Vitit të Shtatë Gjyqësor të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës, në hotelin “Swiss Diamond Hotel”... më shumë

 • 26 tetor 2016

  Fjalimi i kryetares së Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës, znj. Arta Rama-Hajrizi, në ceremoninë solemne të Vitit të Shtatë... më shumë

 • 25 tetor 2016

  Gjykata Kushtetuese e Republikës së Kosovës do të kremtojë Vitin e Shtatë Gjyqësor me një ceremoni solemne, që do të organizohet në sallën... më shumë

 • 30 shtator 2016

  Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës, znj. Arta Rama-Hajrizi, priti në takim njohës shefen e re të Misionit të BE-së... më shumë

 • 22 shtator 2016

  Me ftesë të Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Bullgarisë, kryetarja e Gjykatës Kushtetuese të... më shumë

 • 16 shtator 2016

  Gjykata Kushtetuese e Republikës së Kosovës, në bashkëpunim me Gjykatën Supreme të Republikës së... më shumë

 • 03 gusht 2016

  Kryetarja e Gjykatës Kushtetuese të Republikës së Kosovës, znj. Arta Rama-Hajrizi, dhe gjyqtarja e Gjykatës Kushtetuese,... më shumë

 

 • KO 73/16

  Vlerësim i kushtetutshmërisë së Qarkores Administrative nr. o1/2016, të nxjerrë nga Ministria e Administratës Publike të Republikës së Kosovës, më 21 janar 2016

  08.12.2016
 • KI 05/16

  Vlerësim i kushtetutshmërisë së Aktgjykimit të Gjykatës Supreme të Kosovës, Rev. nr. 222/2015, të 19 gushtit 2015

  08.12.2016
 • KI 07/15

  Vlerësim i kushtetutshmërisë së Aktvendimit të Gjykatës së Apelit të Kosovës, PAKR. nr. 499/2013, të 6 janarit 2014

  08.12.2016
 • KI 27/16

  Vlerësim i kushtetutshmërisë së Aktgjykimit GSK-KPA-A 095/13 të Gjykatës Supreme të Kosovës - Kolegjit të Apelit të Agjencisë Kosovare të Pronës, të 20 korrikut 2015

  08.12.2016